Achteraanzicht van man met rugzak

Jongeren Begeleiding

(vanaf 12 - 18 jaar)

Wat vind jij belangrijk?

Als jongere heb je het recht om veilig op te groeien. Om trots te zijn op wie je bent en wat je kunt. Dat is een sterke basis om weerbaar in het leven te staan. Ook als het even tegenzit, want opgroeien is niet altijd makkelijk. Er zijn regelmatig momenten met 'groeipijn'. Daar kun je soms wel wat hulp bij gebruiken. Menselijk Fundament helpt door middel van gesprekken waarin je samen met jouw coach doorneemt wat je lastig vindt en hoe je dat kunt aanpakken. Tijdens deze gesprekken doen jullie leuke en creatieve oefeningen waardoor je veel leert over jezelf.

Sociaal Wijkteam

De begeleiding wordt in afstemming met het lokale sociaal wijkteam opgezet. Wij hebben een samenwerking met gemeenten Utrechtse Heuvelrug, Zeist, Bunnik, De Bilt en Wijk bij Duurstede. Indien je woonachtig bent in een van deze gemeenten verzoeken we je om contact op te nemen met het wijkteam bij jou in buurt. Zie de kaart hieronder voor contactgegevens van het wijkteam bij jou in de buurt.

Ervaringen

Dit is wat anderen zeggen over hun begeleiding door Menselijk Fundament

Glimlachend Jong Meisje
Laura | zestien

Ik ben nog steeds dezelfde persoon. Tijdens de sessies heb ik leren omgaan met mijn uitdagingen. Ik kwam voor mijn angsten en onzekerheden en had daar nog niet eerder hulp bij ontvangen. Ondanks dat deze begeleiding voor mijzelf was heeft iedereen in mijn gezin er wat aan gehad. Ik vond de begeleiding heel erg fijn.

Image by 🇸🇮 Janko Ferlič
Oscar | veertien

Ik vond de begeleiding erg prettig. Er werd goed aangevoeld waar ik het zelf even niet wist. Ik vond het fijn dat ik mijn verhaal mocht vertellen zonder dat ik duidelijkheid hoefde te geven. De oefeningen waren leuk en hielpen mij, want ik mocht me focussen op het gevoel in plaats van het resultaat.

jonge ouders
Bob en Irma | ouders

We voelden ons als ouders in onze waarde doordat we ten alle tijden met respect zijn behandeld. De tips en verfrissende adviezen brachten ons rust en zorgde er ook voor dat we weer stappen voorwaarts konden zetten in plaats van enkel 'overleven'. Ons kind was in goede handen en we hadden vertrouwen in de begeleiding

Wildlife

Een vrijblijvende kennismaking?