Vrouw aan het meer

Volwassenen Begeleiding

(vanaf 18 jaar)

Wat vind jij belangrijk?

Het leven is gevuld met levenslessen, sommige kiezen we zelf en andere kiezen ons. Wanneer een bepaalde les té confronterend of zwaar is stellen we deze liever uit. Het gevolg is echter dat deze heftiger terugkomt. Zo kunnen leningen veranderen in schulden en onzekerheden in angsten. Dit is een hulpmiddel om de noodzaak voor verandering duidelijk te maken.

Des te sneller we gehoor geven aan deze signalen des milder de gevolgen. Onze zorgcoaches kunnen helpen het tij te keren door succesvolle stappen te zetten richting een meer ontspannen en gelukkig bestaan. Een leven vanuit eigen kracht en wijsheid. Een leven dat je zelf vormgeeft.

Sociaal Wijkteam

De begeleiding wordt in afstemming met het lokale sociaal wijkteam opgezet. Wij hebben een samenwerking met gemeenten Utrechtse Heuvelrug, Zeist, Bunnik, De Bilt en Wijk bij Duurstede. Indien je woonachtig bent in een van deze gemeenten verzoeken we je om contact op te nemen met het wijkteam bij jou in buurt. Zie de kaart hieronder voor contactgegevens van het wijkteam bij jou in de buurt.

Ervaringen

Dit is wat anderen zeggen over hun traject bij Menselijk Fundament

Image by yerling villalobos
Rob | zevenenzestig jaar

Je mag er zijn zoals je bent!

Een mooi streven, samengevat het doel voor de sessies. Maar best moeilijk met een slecht zelfbeeld. Dankzij wederzijds vertrouwen en ook de systemisch aanpak (dat laatste is overigens soms heel heftig!) gaan we stapje voor stapje vooruit! Ik ben erg blij met deze begeleiding!

Image by quan le
Kristel | achtentwintig jaar

Heel prettig om mee samen te werken. Bij elke sessie wordt er goed geluisterd en gekeken naar wat nodig is op dat moment. Er wordt met een brede kijk op verschillende thema's naar een passend vraagstuk of oplossing gezocht. Sinds het begin al meerdere inzichten gekregen die erg helpend zijn om tot de kern te komen. Heel erg fijn.

Schoonheid van de blonde
Amy | zesendertig jaar

Door de begeleiding is mijn zelfvertrouwen veel beter geworden, heb ik veel van mijn angsten onder ogen durven komen en ben daardoor veel minder bang voor wat er komen gaat. Ik ga weer positief door het leven i.p.v. negatief en dat is een heel fijn gevoel. Ik ben daarom ook erg dankbaar voor deze begeleiding.

Wildlife

Een vrijblijvende kennismaking?